Lilla Gubben, Pippis häst
 
Det har blivit lite av varje på sista tiden i hantverksväg!
En beställning var på en LinnOLias Hello Kitty vinter mössa. En mössa fodrad med mjuk fleece. Så underbart poppis dessa Hello Kitty mössor!
Jag har även hunnit med att tillverka en flodhäst i härliga "semester utomlands"-färger. Turkos, blå, lila och gul. Detta var en present till en liten kille som fyllde 2år. Till min mans gudson närmare bestämt! En helt ok present!
Nu vet jag inte riktigt om jag ska ge bort denna döskallesjal i present eller om jag ska behålla den som en höstsjal till mig själv! Det återstår att se. Därför visar jag inte en hel-bild ifall att! Men det har jag också hunnit med att tillverka nu.
Detta är det senaste projektet jag håller på med just nu. När den är klar så måste jag börja på en del möss-beställningar som jag har fått. Och ytterliggare en döskallesjal dessutom! Buzzy buzzy
 
Vad hände med detta projekt kan man ju undra??
 

Jo nu ska ni få se, det blev liksom aldrig nån klänning, eller babyfilt, eller en väska... eller alla andra tankar jag hade att det skulle bli..
Jag gjorde om en del hexagoner (sexkantiga afrikanska blommor) och gjorde en del pentagoner (femkantiga) och heptagoner (7-kantiga) och så vidare o så vidare. Dessutom la jag till 2 färger till, gul och orange för att det skulle passa in lite roligare.
Ja nu är ju den inte riktigt färdig ännu, men det ska bli en Happypotamus (Heidi Bears flodhäst)